Ring oss på
0380-17015

Våtrum Plast

Beskrivning

Våtrum Plast

Våtrumsmattor för golv och väggar

Våra kollektioner av våtrumsmattor är ett härligt färgmatchat och komplett vägg- och golvsystem. Tarkett och Forbos våtrumsgolv och våtrumstapet av högsta kvalitet. Våtrumsgolven är trendiga och tidlösa men också eleganta. Våtrumstapeterna finns i flera olika stilar – exempelvis med stora blad, randiga, i färgglada retromönster och med diskret linnestruktur. Mönster och färger på golv och vägg samverkar för att du ska kunna skapa en varm och inbjudande miljö i badrummet, som gjord för avslappning och sköna bad.

Smart & säkert Våtrumsplast är det absolut tryggaste materialet i bad- och duschrum om du vill undvika fuktproblem och vattenskador.
Smidigt & skönt Våtrumsplast är smidig och enkel att sköta. Få skarvar och släta ytor gör att det går lätt att städa, rengöra och underhålla.
Prisvärt & tidssparande Med våtrumsmattor sparar du pengar och tid. Både material- och installationskostnad är betydligt lägre jämfört med kakel och klinker.
Modernt & designat Kollektionerna bjuder på trendiga retromönster, klinkerinspirerande golv, stormönstrade väggar, enfärgade alternativ men också exotiska, mörka ”träslag”.